Houten blokken speelgoed

Welkom bij Lucotoys

Onze unieke en eco vriendelijke speelgoedblokken zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van uw kind optimaal te bevorderen. Het zijn geen blokken die je alleen op elkaar stapelt en snel omvallen. Luco blokken schuiven vast in elkaar, waardoor je net als Lego, figuren kan bouwen die aan elkaar zitten.

Met deze blokken kan uw kind alles maken. Met slechts 4 verschillende basis stenen is niets onmogelijk. Van poppetje, tot dier, tot robot, tot vliegtuig tot huis en stad. Uw kind creëert zijn  eigen wereld. Kinderen vinden spelen met Luco gewoon erg leuk. Deze intelligente gepatenteerde blokken stimuleren de creativiteit en de fantasie van uw kind en zorgen voor een goede ontwikkeling van de kleine motoriek. Ieder kind zou deze blokken als basis moeten hebben! Heel veel speelplezier met dit unieke product.

Referentie:

De Luco blokken waren een echt een succes bij de kinderen en het hield hen erg bezig. De kinderen konden heerlijk ontdekken, hun fantasie gebruiken en tegelijk hun fijne motoriek gebruiken. De Luco blokken zien er vrolijk, gekleurd en duurzaam uit en ideaal voor kinderen van deze leeftijd. We kunnen ze echt aanbevelen en ook de ouders hebben enthousiast gereageerd.

Lorna Jenkinson, Kinderdag verblijf manager, Pinocchio’s Children Nursery,   Esbank- UK

Luco zet zich in voor kinderen over de de hele wereld. Zo is Luco ook sponsor van het jaarlijkse event ten behoeve van Kinder Kanker (Kika) in Zwolle. Ook dit jaar was het weer een groot succes!

Enkele reviews op bol.com over onze houten blokken:

Stefje schrijft op 20 maart2020

Super leuk constructiespeelgoed. Nu dat de scholen dicht zijn en thuis les gegeven moet worden had ik Luco houten blokken besteld dat mijn dochter van 4 toch nog leuk en creatief bezig kan zijn . En wat een succes.

Ze ging er gelijk mee aan de slag en je maakt er de leukste creaties mee. Ook ziet er een boekje bij met wat je kan bouwen en is op leeftijd gericht.