Houten speelgoed koopt u voor het leven, niet alleen voor Sinterklaas

Bent u op zoek naar inspirerende kadootjes voor uw kinderen of kleinkinderen? Wilt u een uniek kado geven aan uw kleine nichtje of neefje?

Je kent het wel , het is dinsdagochtend , je werkt 40 tot 50 uur per week en het is de derde verjaardag van uw neefje de zaterdag erop . Je hebt geen tijd om naar de drukke stad te gaan en de gedachte om naar de grote speciaalzaken zoals bart smit of een warenhuis te gaan is niet iets waar je op staat te wachten.

Wat is de ideale oplossing? Winkel nu online voor het eco-vriendelijke houten speelgoed van Luco!

Het aanbod van houten speelgoed dat momenteel verkrijgbaar is, is gevarieerd en kleurrijk. Van leuke scheetspellen tot aan stevige houten loopfietsen voor peuters en kleuters, beiden een doordachte alternatief voor de in massa geproduceerd plastic speelgoed.

De prijsklasse voor uw om houten blokjes kopen en  speelgoed loopt van 10 euro tot honderden euri , dus er zal altijd iets geschikt is voor uw portemonnee- Doe eerst thuis op uw gemak uw onderzoek online voordat uw dat het stuk speelgoed, dat van hoogstaande kwaliteit is en geschikt is voor de leeftijds het/uw klein kind.

Het kopen v. een kadootje voor uw baby:

De term baby behandelt in het algemeen de leeftijd van 0 – 18 maanden en er is een enorm  verschil tussen deze leeftijden.

Een pasgeboren baby zal niet een stuk speelgoed kunnen vast houden en ermeespelen terwijl 18 maand oude baby waarschijnlijk het stuk speelgoed en ontmantelen zal zal proberen u veel liefs hebt gegeven, zodat is het belangrijk om voor het correcte stadium van ontwikkeling te kopen.0 – 3 maanden; zoek een houten stuk speelgoed dat is helder en kleurrijk en de baby zal onderhouden, beëindigt iets als muziekdoos is ideaal.3 – 6 maanden; dit is het stadium wanneer de baby zal leren om voorwerpen te houden en dan omhoog te zitten, zodat gaat voor houten speelgoed zij schudden en kunnen rammelen of bonzen terwijl stationair.6 – 9 maanden; de babys leren nu te kruipen en nooit duw langs speelgoed te willen nog zo zitten en de ballen zijn fabelachtig voor deze tijd. Voor jongens, klinkt het als een cliché, maar u kunt niet met een reeks wielen verkeerd gaan.9 – 18 maanden; van nu af aan de ontwikkelingsverhogingen aan een tarief knopen. Van het kruipen aan het lopen in een paar korte maanden aan het leren te spreken en begrip van verschillende vormen en kleuren, wordt de keus van houten speelgoed overweldigend. De vaste favorieten zijn duw of berijden op speelgoed zoals Wheelybug of de Leurder Spinny. Als uw bijzondere 18 maand oud één derby van de babyvernieling dan is een houten xylophone of een houten stuk speelgoed trommel probeer.Behandelend Toddler Term toddler (voor die van u die niet stelt het ouderboek van uitdrukkingen!) behandelt de leeftijden 1 – 3 jaar (sommigen zeggen 4 jaar) zodat overlappingen een beetje met baby. Fundamenteel is het van wanneer zij beginnen aan wanneer te lopen zij beginnen terug te antwoorden!Toddler de belangrijkste doelstelling in dit stadium is al die dingen te onderzoeken zij hebben gezien als baby maar uit bereik geweest; nu zijn zij groter en mobiel en willen raken. Afleidend hen met een trekkracht langs stuk speelgoed dat de rotaties en de rammelaars, of bij de oneven gelegenheid zij gaan zitten, zal een stuk speelgoed voor het sorteren van en het begrip van vormen mum of papa genoeg tijd verstrekken om hun diner voor te bereiden. De peuter overtuiging van 3 – 5 jaar een kind het lopen en in het geval van velen heeft beheerst heeft ook Engelstalig goed genoeg onafhankelijk en zeker te zijn beheerst.